Op 19 december 2015 organiseerde Stichting Marokkaans Jongeren Geluid een bijeenkomst.

Door lezen…

Interview van Arnoud van Doorn door Sheikh Fahad Al Kandari voor “Guided Through the Quran”.

Door lezen…

DEN HAAG – Het onderzoek naar etnische profilering door de politie in Den Haag is niet gemanipuleerd.

Door lezen…

Arnoud van Doorn, de ex-PVV’er die zich heeft bekeerd tot de islam, zit voorlopig weer in de gemeenteraad van Den Haag.

Door lezen…

Ik ben Mohamed Arslan. Ik ben samen met A. van Doorn de fractievertegenwoordiger van de Partij van de Eenheid.

Door lezen…

De Partij van de Eenheid maakt zich sterk voor meer werkgelegenheid voor jongeren! We willen jullie daarom attenderen op het volgende: In september start de Gemeente Den Haag met een HBO ICT-Ontwikkelprogramma voor jongeren.

Door lezen…

Zoals bekend heeft de Raad van State beslist dat de gemeente Amsterdam zich aan de wet moet houden, en moet zorgen voor huisvesting en financiering zodat de SIO snel van start kan met kwalitatief hoogwaardig islamitisch Voortgezet Onderwijs.

Door lezen…

DEN HAAG – De Partij van de Eenheid (PvdE) in Den Haag wil graag samenwerken met DENK, maar het wordt niet één partij. ‘We komen voor dezelfde belangen op, maar er zijn ook verschillen’, zegt raadslid Abdoe Khoulani in het programma Studio Haagsche Bluf op Radio West.

Door lezen…

De PVV in de gemeenteraad noemt de goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs om een islamitische middelbare school toe te staan in Den Haag “krankzinnig”. De Partij van de Eenheid reageert juist verheugd. “Het werd hoog tijd.

Door lezen…

Vandaag heeft het bestuur van onze partij een bezoek gebracht aan onze vrienden van Denk in Rotterdam. Als partij steunen we Denk, en we zullen elkaar steunen in onze gezamenlijke visie. Zowel achter de schermen als daarvoor. Samen strijden we tegen onrecht en komen we op voor onze gemeenschap.

Door lezen…

Met dank aan de Partij van de Eenheid en enkele betrokken bewoners hebben we het Fakonahofplein weer teruggegeven aan de buurt !

Door lezen…

Laat ik beginnen met (nogmaals) duidelijk te maken dat de meerderheid van de politiemensen hun werk op een professionele en respectvolle wijze uitoefenen. Voor deze mensen heb ik alle respect. En uiteraard dient men altijd het gezag van de politie te erkennen.

Door lezen…

De Partij van de Eenheid heeft recentelijk een handreiking gedaan naar de Islam Democraten.
Onze fractie is voorstander van meer samenwerking, en wil graag het verleden laten rusten en een nieuwe en positieve start maken.

Door lezen…

De bekende zakenman Erik de Vlieger geeft voor de Partij van de Eenheid belangeloos een les in “succesvol worden”. Erik heeft ondanks weinig kansen, veel tegenstand en met vallen en opstaan succes bereikt, en hij wil zijn ervaring graag delen met onze jonge achterban uit de Schilderswijk en omgeving. We zijn Erik heel dankbaar dat hij dit wilde doen. Top!

Door lezen…

Rondkomen in de Schilderswijk” van RTL4 op bezoek bij het wekelijkse spreekuur van de Partij van de Eenheid

Door lezen…

Actief mee gedaan met de Schilderswijk Sportdag. Een gezond lichaam is een gezonde geest. De Partij van de Eenheid stimuleert beweging bij kinderen!

Door lezen…

Goed gesprek gehad met de directie HTM over doorrijden bij haltes waar gesluierde vrouwen staan. HTM pakt dit serieus op!
We zullen hier als Partij van de Eenheid bovenop blijven zitten.

Door lezen…

Als Partij van de Eenheid zijn we geschrokken van het laatste nieuws dat 40% van de Nederlandse bevolking vanaf 12 jaar (!) een ‘zware drinker’ is. We pleiten voor een stevig actiepakket om dit serieuze probleem aan te pakken.

Door lezen…

“Politie discrimineert tóch op ras”. Als Partij van de Eenheid wisten we dit al, hoewel de korpsleiding en burgemeester Van Aartsen dit altijd tegen spreken. Goed dat er nu onafhankelijk wetenschappelijk is dat aantoont dat we als Partij van de Eenheid gelijk hebben.

Door lezen…

Op vrijdagavond 3 juli organiseert de jongerenafdeling van de Partij van de Eenheid een buurtiftar op het Fakonahofplein in Den Haag. Met dank aan diverse ondernemers zoals www.jouhara.nl, www.al-forno-denhaag.nl,www.meydan.nu, Halalevents (https://www.facebook.com/Halalevents) en anderen.

Door lezen…

Partij van de Eenheid stemt in de Haagse gemeenteraad tegen de motie van de VVD die meer ruimte geeft voor shishalounges. Als PvdE willen we alle ondernemers de ruimte geven, maar niet op deze manier. Wij zijn zuinig op onze kinderen!

Door lezen…

Vandaag is in de Haagse gemeenteraad met vrijwel volledige steun van de raad (met uitzondering van de PVV) gestemd vóór de nieuwe vestiging van de Islamitische basisschool Yunus Emre in Escamp. Zojuist heb ik directeur Maas van Yunus Emre gefeliciteerd met deze positieve uitslag.

Door lezen…

Van militair naar sportinstructrice en fractievertegenwoordiger van de Haagse Partij van de Eenheid (PvdE). Sabra Rahiembaks ontbreekt het niet aan ambitie. In 2013 kwam ze in het nieuws vanwege een arbeidsconflict met de Koninklijke Marechaussee (KMar).

Door lezen…

Contact

Partij van de Eenheid
Spui 70
2611 BT – Den Haag

info@partijvandeeenheid.nl
070-353 23 50